joi, 15 martie 2012

2% din impozitul pe salarii

Dragii nostri cititori,

Bine v-am gasit!
Desi nu am mai postat informatii de multa vreme pe aici, va comunicam in scurt ca Stefi e din ce in ce mai bine.
Acum e clasa a II-a, stie sa citesca si sa socoteasca (din cap), e foarte curios si la curent cu evenimentele sportive (mai ales meciurile Stelei) si alte emisiuni.
Din punct de vedere motor, urmare a operatiei pe care am facut-o in noiembrie 2011 la Chisinau, i s-a redus foarte mult spasticitate pe picioruse.

Asadar, pentru a nu va rapi foarte mult timp, ne adresam voua, oamenilor buni, pe aceasta cale, in vederea redirectionarii celor 2% din impozitul pe salarii.
Va rugam mult sa intelegeti, ca daca pentru dumneavoastra gestul nu inseamna decat sa completati un formular, pentru noi aceasta poate insemna plata unor sedinte de gimnastica medicala, a terapiei ocupationale pentru dezvoltarea abilitatilor manutelor ca sa poata manca, scrie sau sa se imbrace singur, plata celei de-a doua operatii la Chisinau de la sfarsitul anului acesta ori a multor alte terapii care sunt costisitoare dar neaparat necesare.

Datele Asociatiei Raza de Soare Stefi (infiintata de noi, familia si care are ca unic obiect de activitate strangerea de fonduri pentru plata terapiilor de recuperare a lui Stefi) sunt urmatoarele:
CIF 28573270
Cont LEI: RO15BPOS82007773972RON02
Cont EURO: RO74BPOS82007773972EUR01,
ambele deschise la Bancpost Bucuresti-sucursala Vitan

Formularul declaratiei 230 si instructiunile sunt postate in dreapta-sus.
In cazul in care decideti sa alocati 2% pentru ASOCIATIA RAZA DE SOARE STEFI puteti sa trimiteti declaratia si eu (mami) o voi depune sau pot veni la sediul dvs. pentru a le ridica. Adresa mea de e-mail: gherghe1us@yahoo.com
Fiti alaturi de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu